För konferensdeltagare

EE Conference erbjuder i år ett gediget konferensprogram med många spännande föredrag inom främst EMC och miljötålighet för elektronik. Nytt för i år är att konferensen ger möjligheten att deltaga på en endagars utbildning inom EMC, inkluderat i konferensavgiften! 

 

På konferensens första dag, den 20 april, presenterar två keynote speakers från fordonsindustrin framtidens spännande utmaningar inom fordonselektronik, både avseende tunga och lätta fordon.

 

Dag 1 har du också möjligheten att följa ett endagars-spår inom Säkerhet & Försvar. Ett återkommande, och mycket uppskattat, temaspår på Electronic Environments konferenser.

 

Dag två, den 21 april, kan du som konferensdeltagare under EEC 2016 för första gången genomföra en heldagarsutbildning inom EMC. Kursledare är den internationellt erkände EMC-specialisten Michel Mardiguian, IEEE Senior Member. Han har bland annat varit utbildningschef på utbildningsföretaget ICT i Virginia, USA, och har själv utbildat mer än 160 klasser i EMC, i USA och resten av världen. Michel har också skrivit 8 handböcker inom EMC, varav två av dem är översatt på japanska och kinesiska, plus två böcker med medförfattaren Don White.

 

Här kan du ladda ner konferensprogrammet för EEC 16.

(Programmet är preliminärt och uppdateras löpande)

 

Här hittar du abstracts för föreläsningarna.

(Sammanställningen uppdateras löpande)

 

Här presenteras föreläsarna.