E-learning

Kontinuerlig kompetensutveckling . är en självklarhet. Oavsett om du arbetat med elmiljö ett tag, eller precis har börjat, är kompetensutveckling en mycket viktig faktor för din fortsatta utveckling.

UteKvalificerade e-kurser inom elekronikmiljö

Eftersom en produkts egenskaper inom elmiljö är en stor del av produktens kvalitet, krävs att de funktioner som kommer i beröring med utveckling, konstruktion, installation och underhåll har en grundläggande kunskap i elmiljöns olika förutsättningar, delmoment och grundkrav. Därtill kunskap om hur man uppnår tillräckliga egenskaper inom exempelvis EMC, ESD, elsäkerhet och miljötålighet.

 

Vi vill ge dig en möjlighet att på ett effektivt och kvalitativt sätt komplettera och säkerställa din kompetens för att ge dig så bra förutsättningar som möjligt i ditt yrke – Ibland behöver man uppdatera sin kunskap och ibland behöver man helt enkelt skaffa ny. Då är e-learning ett optimalt verktyg att använda sig utav.

 

Vidareutbilda dig – när Du kan!

Genom e-learning kompletterar du – och säkerställer din kunskapsnivå. Du bygger också vidare på din befintliga kompetens på ett enkelt sätt i ett trevligt och användarvänligt gränssnitt, när det passar dig bäst och i det tempot just du föredrar. Kurserna kan också ofta kombineras med en certifiering inom ämnet. Samtliga av våra e-utbildningar är framtagna i samarbete med mycket kvalificerade och erkända kunskapsleverantörer.

 

Gå vidare till våra kurser inom elektronik

just kompetens_rgb