Kurserna inom elektronikmiljö du inte får missa, 25-26 april

Missa inte årets stora utbildningshändelse inom elektronikmiljö! Idag öppnar Electronic Environment portarna till exklusiva heldagsutbildningar och workshops inom högaktuella teknikområden – parallellt med S.E.E. Boka in ditt deltagande på på plats till kurserna inom EMC, ESD och Internet of Things och ta del av fem mycket erfarna kursledares kompetens och erfarenheter. Det här är ett utbildningstillfälle du inte skall missa!

25-26 april 2018, Kistamässan, Kista Science City

Electronic Environment är mötesplatsen för dig som vill hålla dig uppdaterad och fortsätta fortbilda dig inom elektronikmiljö. Behovet av kompetens och nya resurser inom elektronindustrin har skapat en ökad efterfrågan på utbildningar och spetskompetens. Det har vi tagit fasta på och ger dig möjligheten att medverka på exklusiva heldagsutbildningar och workshops inom EMC, ESD och Internet of Things.

Ta del av kursledarnas mycket stora kunskap och erfarenhet!

 

Michel Mardiguian (EMC) kommer till Sverige även i år för att hålla heldagsutbildningen inom EMC. Michel har under många år utbildat elektronikingenjörer över hela världen och har, bland annat, skrivit åtta handböcker om EMC. Kursinnehåll

 

 

Kursledare för Internet of Things (IoT) är Kia Wiklundh och Sara Linder, båda från FOI med specialkompetens inom områdena påverkan på kommunikation från elektromagnetiska störningar (telekonflikter), civila och militära radiosystem samt kapacitetshöjande tekniker. Kursinnehåll

 

 

Att ESD-skydd i vissa fall kan vara en kritisk säkerhetsrisk är det få som tänker på. Kursledare för denna heldagsutbildning med workshops inom ESD är professor Dag Stranneby från Örebro universitet och enhetschef på institutionen för naturvetenskap och teknik, samt Anders Molander, specialist inom elektrostatik och ESD-risker för brand och explosion som statisk elektricitet kan orsaka inom bl.a den kemiska industrin. Kursinnehåll

 

Missa heller inte tillfället att träffa branschkollegor, välkända företag, högskolor och branschorganisationer. Här kan du utbyta erfarenheter, diskutera idéer med näringsliv, högskolor och myndigheter.

Electronic Environment 2018 – Parallellt med S.E.E 2018

EE 2018 arrangeras parallellt med Nordens största mötesplats för den professionella elektronikindustrin, Scandinavian Electronic Event, på Kistamässan. Tillsammans ger det en oerhört spännande mötesplats med stora möjligheter för intressanta möten, för såväl konferensdeltagare som utställare – en dynamisk träffpunkt för ny kunskap, nya kontakter och nya affärer. S.E.E 2018 arrangeras den 24-26 april.

 

Kistamässan ligger centralt placerad i norra Stockholm och dess närhet till flygplatserna Arlanda och Bromma skapar gynnsamma förutsättningar även för internationella kontakter. På endast 12 minuter tar du dig med pendeltåg från Kistamässan till Stockholm C. Med närhet till E4:an, tunnelbana, pendeltåg och bussar tar man sig enkelt till och från mässan oavsett destination. I direkt anslutning till Kistamässan och i närområdet finns det gott om parkeringsplatser.

 

Läs mer om kurserna