S.E.E. parallellt med Embedded Conference

Med dessa ledande evenemang tillsammans under ett tak så kommer Kistamässan att under två dagar att fyllas av utställare och besökare, seminarier, internationella talare, prisutdelningar, mingel och mycket mer.

. S.E.E, som är Nordens största elektronikmässa och ECS, ett av Europas största embeddededevenemang, kommer att arrangeras parallellt den 4-5 november 2020 på Kistamässan i Stockholm.

På grund av myndigheternas beslut att inte tillåta folksamlingar med över 50 personer kunde inte S.E.E. – Scandinavian Electronics Event arrangeras som planerat den 5 – 7 maj. Arrangörerna BraMässor och branschföreningen Svensk Elektronik beslutade därför gemensamt att flytta fram S.E.E. till den 4-5 november 2020 och arrangera mässan parallellt med föreningens andra stora evenemang ECS – Embedded Conference Scandinavia på Kistamässan.

 

Mikael Joki, ordförande Svensk Elektronik.

– Nu samlar vi hela den nordiska elektronikbranschen och arrangerar S.E.E. parallellt med Embedded Conference Scandinavia för att skapa den i särklass starkaste mötesplatsen för den nordiska elektronikindustrin, säger Mikael Joki, ordförande i branschföreningen Svensk Elektronik.

– Det är extra viktigt att kraftsamla hela branschen och tillsammans visa att vi tror på framtiden!

 

Arrangörerna är i full gång med att planera alla detaljer när nu de båda evenemangen läggs parallellt. Med dessa ledande evenemang tillsammans under ett tak så kommer Kistamässan att under två dagar att fyllas av utställare och besökare, seminarier, internationella talare, prisutdelningar, mingel och mycket mer.

Björn Lindforss, projektledare S.E.E.

– Vi är väldigt glada över att kunna gå ut med den här positiva nyheten trots att det är oroliga tider just nu, säger Björn Lindforss, projektledare på S.E.E.

– Det här kommer att bli ett toppevenemang för branschen och en plats för alla att mötas upp och göra affärer på. S.E.E. plus ECS kommer att bli det bästa evenemanget för branschen på många år, avslutar Björn Lindforss.