Information från svenska IEEE EMC (sept 2015)

IEEE EMC Sverige . har inte genomfört något medlemsmöte sedan förra numret av Electronic Environment men planeringen inför årsmötet är i full gång. Denna gång kommer mötet att äga rum utanför landets gränser, nämligen i SP Danmarks lokaler i Köpenhamn och arrangeras gemensamt av Swerea IVF och SP. Temat för de tekniska presentationerna är ”Tillförlitlighet”, ett ämne som finns mycket att säga om.

 

Jag vill också återigen uppmana er att fundera på förslag på kommande teman och platser för möten så vi kan planera vad vi ska göra under nästa år. Jämfört med andra sektioner inom IEEE Sweden så är våra möten några av de mer välbesökta vilket är något vi ska arbeta på att de fortsätter vara.

 

Om ni är medlemmar och inte fått inbjudan till årsmötet så hör av dig till styrelsen. Det händer att medlemmar glömmer meddela oss när ni byter mailadress, vi får många felmeddelanden och returer vid våra utskick.

 

Christer Karlsson
Ordf. Swedish Chapter IEEE EMC